fbpx

"IK WIL ME OOK SUCCESVOL VOELEN..."

Betrap jij jezelf er regelmatig op dat je dit denkt? Raak je gefrustreerd wanneer je mensen om je heen successen ziet boeken, omdat het jou maar niet lijkt te lukken? Wil je niets liever dan je succesvol voelen? 


masterclass 'definieer jouw eigen succes'

Ben jij altijd aan het streven naar ‘succes’, maar weet je eigenlijk niet goed meer wat dit begrip nu precies voor je inhoudt? 

Wanneer je een constante stroom aan nieuwe ideeën hebt en je continu van baan/werkveld/hobby wisselt, kan succes heel ongrijpbaar lijken. Sterker nog, soms leg je je er bijna bij neer dat het je toch nooit gaat lukken om succes te behalen. Totdat je iemand anders ziet die het wel lijkt te lukken… Hoe frustrerend?!

Als creatieve duizendpoot kan je op wel 1001 manieren succes bereiken, zolang je maar weet wat succes voor jou precies inhoudt. Wanneer voel jij je succesvol? Wat draagt er bij aan het behalen van jouw succes? Wat geeft jou een voldaan gevoel aan het einde van de dag? Dat is waar ik je in deze online masterclass ga meenemen, zodat jij jouw persoonlijke definitie van succes kan opstellen – en hem sneller kan bereiken, natuurlijk!

Herken jij dit?

wat kan je van de masterclass verwachten?

Tijdens deze masterclass ga je ontdekken wat het nu precies is wat jou dat gevoel van voldoening en succes geeft waar je al zo lang naar streeft. Op de manier die bij jóu past. 

Je kan de masterclass volgen door een video van 48 minuten te bekijken. Je kan hem in één keer uitkijken of hem in delen bekijken als je dat prettiger vindt. In de video worden opdrachten meegegeven, die je ook kan vinden in het bijgevoegde werkboek. 

Na de masterclass heb jij voor jezelf duidelijk wat ‘succesvol’ zijn in jouw ogen precies inhoudt. Zo kan je ook beter vaststellen wat je moet doen om jouw succes te kunnen bereiken.

dit ga je leren

Wat is succes?

Wat is 'succes' nu precies? Welke definitie wordt er in het algemeen aan succes gegeven en wat doet dat met ons beeld van succes?

Welke valkuilen zijn er?

Met welke valkuilen moet je rekening houden als je streeft naar succes? Wat zijn de obstakels die jouw succes in de weg kunnen staan?

Waar bestaat succes precies uit?

Wat maakt iemand succesvol? Welke factoren spelen daarbij een rol? Welke factoren dragen bij aan jouw kijk op jouw eigen succes?

Wat is jouw definitie van succes?

Hoe ziet jouw eigen definitie van succes er precies uit? Wat geeft jou dat gevoel van succes en voldoening waar je naar verlangt?

je kan het natuurlijk ook nog zelf proberen...

Maar laten we eerlijk zijn: hoe lang ben je het nu al zelf aan het proberen? En wat heeft dat je tot nu toe opgeleverd?

Je bent niet voor niets al een tijd aan het worstelen om datgene te vinden wat jou voldoening gaat opleveren en helaas is het je tot nu toe nog niet gelukt. Die keuzestress plaagt je nog steeds en je hoofd voelt nog steeds regelmatig als een grote chaos. Hoe lang ga je dit nog volhouden?

Ik heb mezelf en anderen kunnen helpen om van die keuzestress af te komen en er écht achter te komen wat de juiste keuzes zijn die niet alleen rust en richting opleveren, maar ook voldoening en succes.

faq

De masterclass duurt in totaal ongeveer een uur. Je kan hem tussendoor natuurlijk ook even op pauze zetten als je langer de tijd nodig hebt voor het uitwerken van de bijbehorende schrijfopdrachten, daar heb je zelf de hand in.

Je blijft altijd toegang tot de masterclass houden. Mocht ik ooit besluiten om de masterclass offline te zetten, dan zorg ik dat je de video toegestuurd krijgt zodat je hem nog steeds kunt terugkijken. 

Nee, absoluut niet! Alhoewel je met schrijfopdrachten aan de slag gaat, hoef je geen ervaring te hebben met schrijven om deze te kunnen maken. Het gaat immers niet om hoe mooi je iets kan opschrijven, maar om de essentie van wat je opschrijft! Zolang jij dus zelf kan halen wat jij nodig hebt uit jouw tekst, maakt het niet uit welke vorm deze heeft.