fbpx

tijd om de pen in eigen hand te nemen...

Want het is tijd om jouw eigen succesverhaal te gaan schrijven! Dit is hét moment om jouw creativiteit goed te benutten en hem te gebruiken om voor eens en altijd af te rekenen met jouw keuzestress. Jouw succesverhaal gaat je helpen nu écht die voldoening te vinden die je al zo lang zoekt. Maar dan moet je wel die pen durven oppakken…

1-op-1 traject: Schrijf jouw eigen succesverhaal

Je bent het zat om telkens in een hokje geplaatst te worden. Je wil méér dan alleen dat ene ding. Sterker nog, je wil veel meer dan dat. Maar de vele ideeën en passies die je hebt brengen je hoofd op hol. Je weet niet meer wat voor jou de beste weg is, wat het beste bij je past. Hoe moet je nu weten wat je nu eindelijk succes gaat opleveren, als het je maar niet lukt om één weg te kiezen en die te blijven bewandelen? Jij neemt namelijk het liefst allerlei verschillende detours en verborgen paadjes…

Als creatieve mulipotentialite kan het een enorme uitdaging zijn om te vinden wat jou het gelukkigst en meest succesvol maakt. Want keuzes maken jaagt je angst aan: wat als je de verkeerde keuze maakt? Wat als het een toch leuker blijkt te zijn dan het ander? Hoe moet je dan – weer – uitleggen dat je iets anders bent gaan doen? Kan je jouw passies met elkaar combineren zonder volledig over te lopen? Of moet je misschien toch dingen loslaten, met pijn in je (creatieve) hart?

Hoe fijn zou het zijn als jij eindelijk dé manier kan vinden waarop je jouw grootste krachten kan inzetten om jouw succes te behalen? Ja, zonder dat je in een hokje hoeft te passen of een van je grootste (creatieve) passies moet opgeven. Klinkt goed, toch? Daar ga ik je tijdens het Schrijf jouw eigen Succesverhaal-traject mee helpen!

Dit traject is iets voor jou als:

Wat kan je van dit traject verwachten?

Jouw road to success kan je afleggen als je beschikt over de volgende vier dingen:

Tijdens dit teksttherapietraject gaan we dan ook intensief met elkaar aan de slag om jouw persoonlijke Success Roadmap samen te stellen. We gaan duiken in jouw verlangens en behoeften om te onderzoeken hoe jouw eindbestemming eruitziet. We gaan, met behulp van de Persoonlijke Kracht-meting uitvoerig in op jouw unieke, persoonlijke krachten, zodat jij precies weet hoe je ze kan gebruiken om jouw succes te bereiken. Met al deze info in jouw rugzak kunnen we samen een concreet actieplan, gebaseerd op jouw behoeften en unieke krachten, voor je opstellen die je gaat helpen om succes te boeken. Dit alles bundel ik voor je in jouw persoonlijke Success Roadmap, jouw eigen gids die je bijstaat tijdens het afleggen van jouw road to success. En dat allemaal in 3 maanden tijd!

success stories

"Rachel luisterde aandachtig en stelde gerichte vragen. Ik voelde me op mijn gemak waardoor ik het gevoel had veel te kunnen delen. Ze zorgde voor een vertrouwelijke sfeer waardoor ik ook het gevoel had dat ik dit allemaal kon delen. En ik denk dat dat erg bijzonder is aan Rachel en echt een mooie kwaliteit is. Ze stelt iemand op zijn gemak en luistert echt. Ik wilde graag op papier alles bij elkaar hebben staan over mijn kwaliteiten en valkuilen en dat is precies dit document! Zo fijn om alles nu bij elkaar te hebben staan en dat je dit er altijd weer bij kan pakken. Hierdoor bevestigt het ook waar ik me al bewust van was en wat ik over mijzelf wist. Mijn doel was dan ook om mijzelf beter te leren kennen. Doordat ik dit nu teruglees en bepaalde kwaliteiten & valkuilen herken en me hier bewust van ben, leer ik mijzelf beter kennen en kan ik nog dichter bij mezelf blijven."
Faye
Aspirerend Entrepreneur
"Wat ben ik positief verrast! Sowieso door de energie en het enthousiasme van Rachel. Ze luistert heel goed en hoort ook wat ik zeg, vervolgens koppelt ze dit naar me terug in verrassende originele vervolgvragen. De schrijfoefeningen zetten me aan het denken en aan het werk, ik kijk kritisch naar mezelf met compassie en liefde. Vooral het schrijven van de liefdesbrief werkt confronterend en verhoogt mijn zelfvertrouwen, omdat ik over mezelf vertel wat er allemaal goed en mooi aan mezelf is. In combinatie met mijn persoonlijke roadmap heb ik een sterke basis om mijn verhaal over mijn bedrijf, mijn aanbod en mezelf naar buiten te brengen en de kwaliteiten, thema's en valkuilen die in de roadmap beschreven staan, geven me handvatten om mijn business en mezelf solide neer te zetten. Compliment aan Rachel voor het werk en de aandacht die ze besteedt aan het samenstellen van de persoonlijke roadmap."
Sandra
Virtual Assistent & Schrijver


“Door de schrijfopdrachten benadert Rachel de coachingsessies op een leuke en creatieve manier. Zelf vond ik het schrijven an sich eigenlijk al een eyeopener - de opdrachten zetten me meteen aan het denken. Zo leerde ik weer eens dat het schrijven dingen in je losmaakt die je eerder had weggestopt. Mooi om te zien hoe Rachel door middel van een paar schrijfopdrachten je zo vattend weet te beschrijven in de Roadmap. Ik voelde me gezien en gehoord in haar sessies en sloot het af met een positief gevoel over mijzelf. Heel waardevol!”
angélica
Fotografe
"Vanaf het eerste moment had ik een klik met Rachel. Iets wat ik niet snel heb met mensen, dus het traject begon al positief. Bij de intake had ik een al schrijfopdracht, dit heb ik als een hele prettige opdracht ervaren. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik ben als mens en hoe ik gevormd ben door mijn omgeving. Ook de vervolgopdracht was voor mij een goede; ik werd weer met de neus op de feiten gedrukt waar nog werk aan de winkel is. Ik vind het knap dat Rachel aan de hand van en aantal opdrachten en gesprekken een Persoonlijke Roadmap heeft kunnen maken over mij. Ik heb lang geworsteld met de vraag: “Wat zijn mijn kernwaarden?” Dankzij Rachel ken ik ze nu. Ik zou iedereen dit traject aanraden, zeker als je jezelf door het schrijven nog beter wilt leren kennen en je af wilt rekenen met alle negatieve stemmetjes in je hoofd. Dankjewel voor dit traject Rachel en bedankt dat ik deze kans heb gekregen."
ilone
Blogger

Wat gaan we tackelen tijdens dit traject?

jouw behoefte/ verlangen

Wat is jouw stip op de horizon? Waar verlang jij op dit moment het meeste naar? Hoe kan je beginnen met dit verlangen vervullen?

jouw unieke, persoonlijke kracht

Wat onderscheidt jou van anderen? Wat gaat jou moeiteloos af? Wat is jouw grootste kracht? En hoe kan je die kracht gaan uitstralen?

jouw blauwdruk voor succes

Welke unieke krachten, eigenschappen en talenten kunnen jou helpen jouw succes te bereiken? Hoe sluiten ze aan op jouw verlangen?

jouw persoonlijke impact

Hoe kan jij jouw persoonlijke stempel achterlaten? Op welke manier kan jij jouw persoonlijke leiderschap ownen? Hoe maak jij nu écht impact? 

jouw road to success

Het laatste wat jij nodig hebt om jouw road to success af te leggen is de route naar jouw eindbestemming. Samen stippelen we deze uit op basis van jouw behoeften en unieke krachten, zodat jij met plezier en resultaat jouw road to success kan gaan bewandelen.

Wil jij naast het ontvangen van jouw persoonlijke Success Roadmap en de bijbehorende sessies graag wat meer begeleiding bij het bereiken van jouw doelen en dromen? No worries! Je kan er ook voor kiezen om jouw traject uit te breiden met extra teksttherapiesessies. Daar kun je voor kiezen tijdens het traject, of natuurlijk als je een tijdje na afsluiting van het traject merkt dat je een permanente gids op jouw weg toch wel prettig vindt. Neem contact met me op om de mogelijkheden daarvoor te bespreken.

laat jouw succes niet door je vingers glippen

Je hebt jouw eigen succes en de tools om succesvol te worden al in handen, je moet er alleen wel iets mee gaan doen! En dat is vaak nog een flinke uitdaging wanneer je écht knopen moet gaan doorhakken…

Maar, let’s face it: als je zelf blijft aanmodderen, ga je die eindbestemming misschien niet eens bereiken. Of je doet er veel langer over dan je zou kunnen/willen. Dat is enorm zonde!

Als ervaren interviewer, gepassioneerde schrijver en fellow creatieve multipotentialite kan ik jou precies de hulp bieden die je nodig hebt: met gerichte, diepgaande en creatieve vragen/schrijfopdrachten, mijn eigen struggles met keuzestress en mijn voorkennis kan ik jou inzichten geven die je zelf waarschijnlijk niet kan zien. Daardoor kan ik je jezelf en jouw krachten beter leren kennen en je helpen ontdekken hoe je ze kan inzetten. 

image (14)
WilL_March15,2021_15

FAQ

Het traject duurt in de basis drie maanden, waarin we iedere twee weken een 1-op-1 sessie met elkaar hebben. Je trapt het traject af met het invullen van een Persoonlijke Kracht-meting van 30 minuten. Op basis van deze meting gaan we met elkaar aan de slag met schrijfopdrachten om samen jouw persoonlijke Success Roadmap op te stellen. Deze kan jij vervolgens gebruiken om jouw road to success af te leggen. Er is ook een mogelijkheid om het traject uit te breiden na de initiële 3 maanden, mocht je daar behoefte aan hebben (zie hieronder).

Als je na afloop van dit traject behoefte hebt aan meer begeleiding tijdens het afleggen van jouw road to success, kan je extra sessies bijboeken. Mocht je tijdens het traject al besluiten om extra sessies bij te willen boeken, dan kan dat natuurlijk ook. 

De gesprekken vinden plaats via Zoom, je krijgt op voorhand van mij een link doorgestuurd met de uitnodiging voor de call erin. Zoom biedt ons namelijk een beveiligde omgeving, zodat je je niet druk hoeft te maken over de persoonlijke informatie die je deelt. Ook geeft het ons de mogelijkheid om samen te werken ongeacht jouw locatie!

De Success Roadmap is jouw persoonlijke verslag dat jou kan helpen om jouw succes te bereiken. Je vindt er een uitgebreide omschrijving van jouw kwaliteiten, jouw verbeterpunten en jouw valkuilen, zodat jij de handvaten hebt om met jouw doelen aan de slag te gaan. Daarnaast vind je de concrete actiepunten – jouw uitgestippelde route – waarmee je aan de slag kan om jouw road to success af te leggen. Je kan de Success Roadmap dus zien als een persoonlijke profielschets, met daarbij de nadruk op de kenmerken die je kan inzetten om jouw succes te behalen. 

wil jij jouw eigen succesverhaal nu gaan schrijven?

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw eigen succesverhaal? Boek dan nu dit traject en ga 1-op-1 met mij samenwerken om jouw road to success af te leggen!